Üye Girişi
0
Bu eğitim bugün 0 defa ziyaret edilmiştir. x

2023 - TYT AYT Sayısal Canlı Kurs Paketi

Ders Saati 600 Saat
Eğitim Süresi 8 ay
Kullanım/Kurs Başlangıcı 23.08.2022
Kullanım/Kurs Bitişi 30.09.2023

“Yıldız Öğretmenler”den 600 saat/8 ay canlı ders 

Kaçırılan dersleri sınırsız izleme olanağı 

Özel olarak stüdyoda hazırlanmış 4K kalite tüm derslerden takviye eğitimler 

Puan Yayınlarından adresinize gönderilecek “TYT-AYT SAYISAL Konu Anlatım, Soru Bankası, Deneme Sınavı ve Yaprak Test” ten oluşan “Sınava Hazırlık Seti(Toplam 51 Adet Yayın) 

Sınav takvimine göre ÜCRETSİZ olarak adresinize  gönderilecek 20 adet deneme sınavı (Periyodik olarak) 

Deneme sınav sonuçlarınıza göre oluşturulacak 1 adet ücretsiz “Kişiye Özel Kitap

Sınav Koçum” ve “Veli Bilgilendirme Sistemi” 

“7/24 Siz Sorun Biz Çözelim”- KUNDUZ Uygulaması 

Hızlı Okuma Kursu ( 349 TL değerindeki Dünyanın en iyi hızlı okuma sistemine ÜCRETSİZ  1 YIL ABONELİK Superead, PUANEĞİTİM.com’da) ve canlı seminerler

P-DİF

P-DİF, her yaprağının ön yüzü kök bilgilerden, arka yüzü ise kök bilgilere bağlı model sorulardan oluşan özel bir çalışmadır.

Kök Bilgi: Öğrencinin ihtiyacı olan temel bilgilerdir. Her bir konu kazanım kazanım “kök bilgi” şeklinde hücrelere ayrılmıştır.

Model Soru: Ön sayfadaki kök bilgilere hakimiyeti geliştiren o konuyla uyumlu kazanım testleridir.

Sıra Sende: Kök bilgilerle hücrelendirilmiş her ünitenin/bölümün sonunda bulunan tarama niteliğindeki çoklu kazanım testleridir.

Referanslama: Bu bölümdeki her sorunun altına yazılan kök bilgi referansı ile konunun öğrenilip öğrenilmediği değerlendirilir. Ayrıca bu referanslama, çözülemeyen sorunun çözülmesine kolaylık sağlar.

Çek Kopar: Kullanım kolaylığı olması yönüyle P-DİF’teki her yaprak ile her fasikül çek kopar olarak hazırlanmıştır. Böylelikle yaprak yaprak veya fasikül fasikül olarak taşınarak

kullanılabilir.

Rehberlik Fasikülü: TYT-AYT P-DİF kitaplarındaki Rehberlik Fasikülü, 12. Sınıf öğrencilerinin sınava hazırlık sürecinde karşılarına çıkabilecek soru ve sorunlara yönelik çözüm önerileri, çalışma programları ve motive edici hikâyelerin yer aldığı bölümdür.

Güç Serisi Soru Bankası

Tamamı görsel okuma, tablo-grafik yorumlama ve analitik düşünme temelli günlük yaşam becerilerinden oluşan soru bankalarıdır.

P-DİF ile Tam Uyumlu: Güç Serisi Soru Bankaları, P-DİF’te yer alan konu ve kazanım dağılımına bire bir uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle P-DİF’te işlenilen konuya karşılık gelen yeni nesil sorular Güç Serisi Soru Bankalarından çözülebilir.

Çoklu Kazanım Testleri ile Eksiklerini Gör: Her ünite ve bölüm sonunda yer alan, konuların tamamını kapsayan ve nitelikli yeni nesil sorulardan oluşan tarama testleri ile öğrencinin konulara hâkimiyeti tespit edilir.

Ölçme ve Değerlendirme Tablosu: Her ünite veya bölüm sonunda yer alan

ve basit bir formül ile başarı yüzdesi hesaplanabilen sistematik tablodur. Öğrenci bu tabloyu kullanarak ilgili bölümdeki başarı oranını görür ve kendini değerlendirir.

İster Soru Bankası İster Yaprak Test: Çek-koparlı yapısı sayesinde kitap

taşıma zahmetinden kurtarır. Ayrıca yaprak test formatında kullanılabilmesi için her bir test bir yaprağa denk gelecek şekilde tasarlanmıştır.

Yaprak Test

P-DİF’ teki bütün konulara karşılık gelecek şekilde hazırlanan konu kavrama testleridir.

MOBİL OPTİK İLE TÜRKİYE GENELİ SONUÇLAR CEPTE: 

Her bir testte bulunan mobil optik ile öğrencilerin;

• Sınıf, İlçe, İl ve Türkiye Geneli Puan Sıralamasına,

• Kazanım/Konu Bazlı Doğru-Yanlış Sayısına ve Net Ortalamasına,

• Soru Analizlerine,

• İşaretlenen Soruların Hangi Oranda Doğru ve Yanlış Olduğunu Gösteren Sütun ve Pasta Grafiklerine,

• Başarı Filtresini Uygulayarak Genel Değerlendirmesine ulaşabilirsiniz.

Deneme Sınavlarımız ve Kişiye Özel Kitap

2023 CANLI TYT-AYT SAYISAL KURSU’nda 10 TYT ve 10 AYT olmak üzere 20 deneme sınavı bulunmaktadır. Denemeler, size belirteceğimiz sınav takvimine göre kargo ile adresinize gönderilecektir. Deneme sonucunuzu sanal optik ile sistemimize yüklediğinizde Türkiye Geneli Sınav sonucunuz oluşacaktır. İlk 3 denemenin (TYT ve AYT) sonucuna göre bir tane paketinize dahil 300 sayfalık “Kişiye Özel Kitap” renkli baskı olarak ÜCRETSİZ gönderilecektir. Takip eden her üç denemede bir ücreti karşılığında (opsiyonel) “Kişiye Özel Kitabınız” gönderilmeye devam eder.

Sınav Koçum ve Veli Bilgilendirme Sistemi

Sınava hazırlık sürecinde, ihtiyaç duyduğu her türlü konuda öğrencilerimize destek olacak rehberlik sistemidir. Her öğrencimize bir sınav koçu atanır. ”2023 CANLI TYT-AYT SAYISAL KURSU"na kayıtlı öğrencilerimiz, SINAV KOÇU ile 20 dakikadan oluşan 3 görüşme hakkına sahip olur.

Veli Bilgilendirme Sistemi”, öğrencinin derse girip girmediğini, ödevlerini düzenli yapıp yapma­dığını ve deneme sonuçlarına göre başarı grafiğini velisi ile paylaştığımız bir sistemdir. Öğren­cimiz “Velime Bilgi Ver!” bölümünü doldurduğu takdirde, veliye düzenli olarak bilgilendirme mesajı gidecektir. Ayrıca velilerimiz, eğitim koordinatörlerimizden öğrencilerinin gelişimi ile ilgili bilgi talep edebilir ve onlarla canlı görüşme sağlayabilirler.

“7/24 Siz Sorun Biz Çözelim”- KUNDUZ Uygulaması 

Kunduz, Sorularınıza bire-bir uzman eğitmenlerden dakikalar içinde çözüm aldığınız, Detaylı konu anlatım videoları, deneme soruları ve testlere erişebildiğiniz bir eğitim uygulamasıdır. Bu sayede saat kaç olursa olsun çözemediğiniz bir soruyu eğitmenlere sorabiliyor ve dakikalar içinde çözümüne ulaşabiliyorsunuz. Dahası, anlamadığınız çözümler için tekrar çözüm talep edebiliyorsunuz. Kunduz, sürekli yanınızda bir eğitmen hissi yaratır ve motivasyonunuz düşmeden verimli çalışmanızı sağlar.

Online Eğitim (İnteraktif Deneyim)

İşinin uzmanı olan ve mesleğini çok seven tecrübeli öğretmen kadromuz, dünyanın en gelişmiş uzaktan eğitim sistemi olan Zoom Uygulaması üzerinden sunacağı canlı derslerle öğrencileri­mize interaktif ders olanağı sağlayacaktır. Bu sistemle öğrenciler ve öğretmenler ders esna­sında birbirleriyle anlık etkileşimde bulunabilecek ve soru-cevap alışverişi yapabileceklerdir.

Offline Eğitim (Ders Kaçırmak Tarihte Kaldı)

Yapılan tüm canlı derslerin kayıtları saatler içinde çalışma odasına yüklenir ve öğrencilerimiz kaçırdıkları dersleri istediği zaman rahatlıkla izleyebilir. Bu kayıtlar, hızla birikecek ve zamanla çok değerli bir dijital ders kütüphanesi oluşturacaktır.

4K (Kaliteli-Kapsamlı-Kusursuz-Kesintisiz) Eğitim Videoları

Şimdiye kadar uzaktan eğitimde kullanılan en iyi ve en gelişmiş teknoloji olan 4K ve çift katmanlı çekim tekniği, gündelik hayata en yakın formatta, özel olarak hazırlanmış stüdyomuzda yapılan çekimler ile yüksek kaliteli ders deneyimi sunar. Sınırsız depolama alanı ve sanal sunucuları sayesinde, videolara erişimde bekleme veya görüntü donması gibi sorunlar yaşanmaz. 

NOT: İnternet sağlayıcınızdan kaynaklanan problemlerden puanegitim.com sorulu değildir.

İstatistikler

Öğrencilerimizin, katıldığı deneme sınavlarını, konu tarama testlerini ve izlediği tüm dersleri zaman ve puan bazında görüntüleyebileceği kendisine özel istatistik bölümü, kendi gelişimini rahatça takip edebileceği bir modül olarak bireysel farkındalığını artıracaktır.

Canlı Yayın Uygulaması

Zoom, dilediğiniz her yerden bağımsız olarak sanal toplantılar ve uzaktan eğitim gerçekleştirmenizi sağlayan bir platformdur. Özellikle mobil cihazlardan da erişim imkânı ile dünya üzerinde en çok kullanılan sanal sınıf uygulamasıdır. Bu sayede sadece video eğitimlerini değil, canlı dersleri de dilediğiniz her yerden rahatlıkla izleyebileceksiniz.

Hızlı Okuma Paketi

SUPEREAD.com ile yaptığımız iş birliği ile öğrencilerimizin başarısını artırmayı planlıyoruz. “Hızlı Okuma Modülü (Superead)” ile okumayı çok seven, bunu daha hızlı ve detaylı bir şekilde gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz, dünyanın en nitelikli hızlı okuma eğitmenleri tarafından hazırlanmış video eğitimler ile okuma ve anlama hızlarını çok kısa sürede geliştirebilecekler.  Modül içerisinde; video eğitimler,100’den fazla e-kitap ve onlarca egzersiz yer almaktadır.

Salı ve Perşembe: 19.00-22.00

Cumartesi: 8.30-.13.30

Pazar: 13.30-18.30

TYT Dersleri

 

40 saat – Türkçe – (Berk Ekici)

80 saat – Matematik (Volkan Şampiyon)

40 saat – Problemler (Volkan Şampiyon)

90 saat – Geometri (Hakan Uzel)

42 saat – Fizik (Nurhan Efendi)

32 saat – Kimya (Beyza Erzurumluoğlu)

32 saat – Biyoloji (Sinem Dağ)

Toplam  356 saat

 

AYT Dersleri

 

Fizik – 60 saat (Nurhan Efendi)

Kimya – 52 saat (Beyza Erzurumluoğlu)

Biyoloji – 32 saat (Sinem Dağ)

Matematik – 80 saat (Hakan Uzel)

Sürpriz Ek Dersler 20 saat

Toplam 244 saat

Samet Efe

Başladık Bakalım... 20.04.2022

Sayısal paketi aldım, hemen aradılar tüm süreci anlattılar. Ayrıca rehber hoca da aradı neler yapmam gerektiğini söyledi. Böyle devam ederse harika :) kitaplarım da 1 haziranda kargoya verilecekmiş.


Ayşegül Demir

Avantajı çok 24.04.2022

Derslerin canlı verilecek olması en güzeli oldu. Ama Ağustos a kadar beklemek çok mantıklı gelmese de %50 indirimli diye aldık babamla :) Bu yıl Kolejden mezun oluyorum seneye full online en iyisi. Superead i hemen açtılar. Hızlı okumamı da gerçekten çok güzel etkiliyor. Kitaplar haziranda gelecekmiş. Çalışma programını da o zman yapacağız henüz erken benim için. Ama video dersler şu an yüklü girip istediğiniz konuya çalışabiliyorsunuz. Normal kursa yazılacaktım 27bin lira istediler. evden miss gibi çalışırım hocalar iyi olsun da gerisi önemli değil.


Hasan Can Yazgın

Tam Motivasyon 28.04.2022

Pandemiden dolayı gittiğim kurslarda kendimi veremiyordum o yüzden 2. Kez mezuna kaldım ama bu kurs derslere odaklanmamı sağladı. videoları izlemeye başladım fakat program şart. Cumartesi rehber hocadan randevu aldım. Böyle bir hakkımızın olması çok iyi. Ancak sitede bazı şeyler için yakında yazıyor dersler başlamadan onlar da hazır olursa güzel olur.


Yağız Kağan Tazegül

Siteyi incelerken yorum yapayım dedim :) 03.05.2022

Elinize sağlık dopdolu bir site olmuş. Canlı dersleri heyecanla bekliyorum. Videoları izlemeye başladım ama sınıf sınıf. Onları TYT AYT diye ayıracak mısınız? Hızlı okuma şifrem geldi harika ama 3-4 ay sonra hızlanırım diye düşünüyorum. Her gün vakit ayırmak lazım ona da. İçindeki kitaplar harika. uygulamalar çok güzel. Kurs Kitapları gelince ders çalışma saatlerimi artıracağım. Rehber hocamız çok tatlı. canlı destekten istediğimiz zaman soru sormak da güzel sonuçta internetten olunca sıkıntı yaşayabiliriz.


Filiz Özkan

Güzel 05.05.2022

Ben Volkan hoca ve Berk hoca için aldım bu eğitimi. Ablam ALES eğitimi almış bu kurumun diğer sitesinden. Kaynakları da çok güzel dediler ama gelmesini bekliyorum. Desteğinizle bu yıl olacak inşallah.


Elif Güçlü

Rehber Hocamız çok ilgili 25.05.2022

Sayısalcıyım. Oldukça yoğun bir yıl olacak bu yıl o nedenle liseyi açıktan bitirme kararı aldım annemle. Video dersler çok güzel ama diğerleri hakkında yorum yapamıoyorum çünkü henüz başlamadı. Sadece Rehberlik için şunu söylemeliyim. Hatem Hoca birebir ilgileniyor. Nasıl çalışacağımı ne yapacağımı çok iyi planladık. İçim çok rahat teşekkür ederim.


Canan Adıvar

Süper bilgilendirme ve ilgi 09.06.2022

12. sınıfa geçtim zaten hafif düzeyde hazırlanıyordum. 40ta40 türkçe matematik Kamp programına katıldım mükemmel geçiyor. Hatta 18 temmuzda gelecek sene için yine kamp olcakmış .Çok verim aldığımı söylemeliyim. Kursta gördüklerimden sonra paket aklıma iyice yattı. Rehber hoca ile konuştum gelecek sene için plan yaptık. İyi ki varsınız...


Ferhan KARADENİZ

Paket çok güzel ve çok dolu süperrrr 21.06.2022

TYT-AYT sayısal paketini satın aldım. içeriği dolu dolu ve öğretmen kadrosu beni çok heyecanlandırdı. Mezuna kaldığım için sınava dair umudum oldukça arttı. Ayrıca rehberlik desteği olması gerçek anlamda etkileyici. KUNDUZ ve Hızlı Okumaya bayılldımmmm. Derslerin başlamasını dört gözle bekliyorum. Ayrıca Kamp programıda süper gidiyorr.


Sudenaz ÖZTÜRK

13.09.2022

Paketi alırken tereddüt etmiştim ancak dersler başlayınca çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Hocalar efsaneee !!! Bence herkes bu imkandan faydalanmalı...


Mehmet Efe Arslan

10.09.2022

Rehber öğretmenler çok ilgili, çok güzel bir program hazırladık. iyiki puan eğitimi tercih etmişim. Matemetiğim iyiydi paragrafta çok zorlanıyordum. Hızlı okuma kursu ile çok iyi ilerledim.


Hasan

Örnek ders videoları ve ücretsiz 2 haftanın sonunda aldım çokkkk memnunum 10.09.2022

Alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum. Arkadaşlar hem yayın gönderimi hem rehberlik hem de ders hocaları süper gerçekten çok güzel. Rehberlik dersinde Hatem hocam demese demir eksikliğim olduğunu bile haberim olmayacaktı ben çok beğendim.


Rümeysa Çetintaş

hepsi 1 02.09.2022

Bu süreçte ihtiyacımız olan birçok şey var konu anlatımı kitap sınav koçu denemeler vs. bunlar gerçekten çok maliyetli olan şeyler normal şartlarda ama iyiki puan eğitime denk gelmişim sayenizde ihtiyacım olan her şey tek bir pakette ve uygun fiyata


Sema

Mükemmel ötesi 14.09.2022

2023 YKS'ye hazır mısın? anketine cevap vermiştim. Rehberlik dersleri ve örnek dersleri izledikten sonra almaya karar versim pişman değilim. Bence bu fiyat ve kalitede bir kurs yok bir kere canlı dersler oluyor ve kaçırdın mı tekrar izleyebiliyorsun ayrıca tüm seneyi planlamışlar iyi ki varsınız:))))


Mehmet Akif KARAKAYA

Başarılı 17.09.2022

Kunduzu puan eğitim sayesinde keşfettim. Mezun olduğum geçen seneden kalan sorularımın dahi çözümüne kavuştum


Aslıhan G.

Avantajlı 15.09.2022

Tek bir paket ve ihtiyacım olan her şey içinde hem de bu fiyata, gayet başarılı


Mustafa Kağan Durmaz

Artık FİZİK dersini seviyorum 15.09.2022

sayısal öğrecisiyim, fizik dersinde çok zorlanıyordum, derslere başlayınca puan eğitimi iyiki almışım dedim. hem fizik hocasının ders anlatımı hemde rehber öğretmenimin yönlendirmesiyle çok iyi ilerledim. iyikii!!!


Berke Koyuncu

Taktikkkkk 20.09.2022

Yazın ösym'nin gizli taktikler kampını almıştım, çok hoşuma gitmişti. Ama asıl dersler başlayınca her sorunun çözüm taktiğini gösterdiler. Özellikle Volkan hoca tyt matematikte bayaa iyi.


berk durmaz

kapsamlı 27.09.2022

ihtiyacım olan her şey bu pakette mevcut tavsiye ediyorum


simay çolak

iyiki 29.09.2022

bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım iyiki de almışım çok memnumum


beyzanur beşirli

Faydalıııı 21.09.2022

ücretsiz kamplara katılmıştım ve baya beğenmiştim yakın zamandada paket satın aldım ve baya beğendim önerilir.


Ali Burak Soydan

Canlı ders deneyimi 28.09.2022

Derslerin canlı olarak gerçekleşmesi beni büyük bir zaman kaybından kurtardı. Ayrıca sorularıma gerek hocalardan gerek kunduz uygulamasından kolaylıkla yanıt alabiliyorum. Çok iyi düşünülmüş ve planlanmış bir sistem. diyeceğim tek şey harikaaa.


Cemre Büyük

Derslere sınırsız erişim 02.10.2022

online eğitimin en büyük avantajı belki de. Dersleri tekrar etmek istediğimde hemen ulaşabiliyorum. Kunduz uygulamasının yanı sıra sorularıma hocalarımdan hemen yanıt alabiliyorum.


Aysu Özbaşakçı

Süper çok memnunum. Hocalarım harika 15.10.2022

Mezuna kaldım geçen sene yüz yüze eğitimle dershaneye gittim ve Puan Eğitim'den aldığım verimi yüz yüze eğitimden alamadım. Ön yargılarım vardı uzaktan olduğu için ama gerçekten beklentimin çok çok üstü çıktı. Paket çok dolu her detay düşünülmüş. Kunduz ve Superead çok etkili oldu benim için. Hem hocaları hem de kaynakları inanılmaz iyi. Soruları kaliteli denemeler de aynı şekilde. Hocaların samimiyetleri, ilgileri, dersi anlatma tarzları her şey çok özenli ve dikkatli. Hocalarımdan çok memnunum ekstra bir desteğe ihtiyaç bırakmıyorlar. En sevmediğim dersleri bile bana sevdirdiler. Eğlenerek öğreniyorum ve her şey tadında gidiyor. Rehber hocaların ilgisi ve desteğiyle çok daha motive bir şekilde ilerliyorum. En ufak bir problemde dahi anında ilgileniyorlar asla bir soru işareti kalmıyor. Şimdiden her birinin etkisi netlerime yansımış durumda. Keşke daha önce Puan Eğitim ile hazırlansaydım eminim mezuna kalma ihtiyacı duymazdım. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim ve etmeye devam edeceğim. Kesinlikle en büyük şansım bu kurum oldu. Her şey için buradan da teşekkür ederim.


2023 - TYT AYT Sayısal Canlı Kurs Paketi

2023 - TYT AYT Sayısal Canlı Kurs Paketi
İndirim
%49
11.283,00 TL 5.772,00 TL
600 Saat

Eğitimlerimizden Örnek Videolar

Türkçe I Cümle-Parça Oluşturma, Cümlede ve Parçada Sıralama 2023 19:15
2023 TYT Olasılık- Kombinasyon- Permütasyon 16:40
2023 TYT Paragraf- Anlatım Özellikleri 7:41
Exercitation ea eiusmod do non sint incididunt magna officia et sit.Culpa incididunt cupidatat do enim consectetur tempor incididunt fugiat adipisicing ipsum ipsum.

Sıkça Sorulan Sorular

Satın almış olduğunuz kursun, kurs detay sayfasında yer alan “Ders Programı” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Canlı/Online Eğitim: Canlı dersler, önceden belirlenen tarihlerde web sitemiz ve Zoom uygulaması üzerinden belli saatler arasında eğitmenlerimizle öğrencilerimizin karşılıklı etkileşim içinde oldukları ve soru sorup, cevap alabildikleri bir formatta uygulanmaktadır. Ayrıca online eğitim satın alan öğrencilerimiz ders kayıtlarına, canlı ders bittikten sonra (2 saat içerisinde) ders izleme ekranında yer alan “Düzenlenmiş Kayıtlar” sekmesinden de vimeo ya yüklenen ders kayıtlarını izleyebilirler.

Offline Eğitim: Canlı derslerden sonra Çalışma Odasında, Kayıttan Eğitimler sekmesinde öğrencinin hesabına tanımlı eğitim tıklandığında karşımıza çıkan, canlı derslerin montajlanmış, izlenebilir halidir. Öğrenciler eğitmenlerle canlı etkileşim içinde bulunamaz. Bu paketi satın alan öğrenciler, online öğrencilerin bulunduğu özel “siz sorun biz cevaplayalım” Whatsapp kapalı gruplarında yer almazlar.

Eğitim videolarımız sadece puanegitim.com üzerinden sadece kullanıcı girişi yapılarak izlenebilmektedir. Öğrenci şifresinin bir başka kullanıcıya verilmesi ve kullanıcının sık sık farklı ip’lerden oturum açması durumunda öğrencinin hesabı askıya alınır. (!!ÖNEMLİ!!)

Puanegitim.com panelinde yer alan tüm videolar CYBRSEC4PI takip sistemi ile şifrelenmiştir. 3. parti bir yazılım ile dahi yasa dışı indirme veya ekran kaydı alma gibi durumlarda kullanıcı tespit edilerek yasal işlemler başlatılır.

puanegitim.com, Kişisel Verileri Koruma Kanunu çerçevesinde kullanıcıların şifrelerini bir başkası ile tespiti durumunda hesabı kapatma hakkına sahiptir. Bu nedenle şifrenizi başkalarıyla paylaşmamanız önem arz etmektedir.

Açılan yeni gruplarımızın demo derslerine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Canlı dersler için bilgisayarınızdan bağlanıyorsanız, Zoom masaüstü uygulamasını, tablet ya da telefonunuza ise “Apple Store” ve “Google Play”de yer alan “Zoom” uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Canlı ders linkine tıkladıktan sonra bu programa yönlendirileceksiniz. Ardından puanegitim.com’a kayıtlı olduğunuz mail ve şifreniz ile derse katılabilirsiniz.

Sınava hazırlık sürecinde, ihtiyaç duyduğu her türlü konuda öğrencilerimize destek olacak rehberlik sistemidir. Her öğrencimize bir sınav koçu atanır.” 2023 CANLI TYT-AYT SAYISAL KURSU”na kayıtlı öğrencilerimiz, SINAV KOÇU ile 20 dakikadan oluşan 3 görüşme hakkına sahip olur.

Tam Paket eğitim alan öğrencilerimiz kendilerine gönderilen denemelerin sonuçlarını sanal optik ile sistemimize yüklediklerinde Türkiye Geneli Sınav sonuçlarını görebilirler. Bu sonuçlara göre de öğrencilerimizin hangi ders, konu ve kazanımda ne kadar başarılı olduklarını analiz edebiliyoruz. Bu sayede özel olarak yapay zeka ile geliştirilmiş ve 200.000 adet yeni nesil soruyu barındıran sistemimiz “Kişiye Özel Dergi”leri oluşturur ve bir sonraki sayıda denemeler ile birlikte ücretsiz olarak kargolanmasını sağlar.

Çalışma odasında satın almış olduğunuz eğitim paketinin içine girin. Ders videolarını göreceksiniz. Her ders videsunun altında “Ödev Klasörü”nü göreceksiniz. O derse özel bir not/ödev varsa o sekmenin altında yer alır.

7/24 [email protected] a mail atarak ya da 9.00-21.30 saatleri arasında web sitemizin sağ altında yer alan CANLI DESTEK üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“GİRİŞ YAP” ekranında yer alan “şifremi unuttum” seçeneğini ile kayıtlı olduğunuz mail adresini yazın. Size gelen şifre sıfırlama e-postası ile şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Üye girişi yaptıktan sonra Çalışma Odanızda yer alan “Hesap Bilgileri”nden kullanıcı bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. TC kimlik numaranız ve cep numaranız değiştirilemez. Cep numaranız değişti ise size ait olduğuna dair belge ile bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz.

T.C. kimlik numaranız, e-fatura mükellefi olmamız sebebiyle, adınıza fatura kesilebilmesi için talep edilmektedir. KVKK gereği bu bilginiz ve diğer tüm kişisel bilgileriniz koruma altındadır.

15:00’a kadar satın almış olduğunuz kitaplar stok durumunda sorun olmadığı sürece aynı gün kargoya verilir. Resmi tatil ve pazar günü kargo gönderimi yapılamamaktadır. Cumartesi günü ise saat 12.00’ye kadar kargonuz gönderilmektedir. Eğer bir canlı kurs paketi aldıysanız en geç dersler başlamadan bir hafta önce kargolarımız gönderilmektedir. Ayrıca paketiniz içerisinde deneme var ise. Periyodik olarak her deneme kitapçığı, adresinize ücretsiz olarak kargolanacaktır.

1-3 iş günü içinde onaylanmaktadır.

puanegitim.com veya anlaşmalı bir hesap üzerinden yapılan çekiliş sonucunda kazandığınız hizmet veya ürünlere sahip olmak için lütfen aşağıdaki adımları uygulayınız:
1- [email protected]’a "Ad, soyad, cep telefonu" bilgilerinizi ve kazandığınız çekiliş detaylarınız mail atınız.
2- CANLI DESTEK'ten mail attığınıza dair bilgiyi paylaşınız.