Üye Girişi
0
Bu eğitim bugün 0 defa ziyaret edilmiştir. x

2023 - TYT Sayısal Kayıttan Video Kurs Paketi

Ders Saati 348 Saat
Eğitim Süresi 8 ay
Kullanım/Kurs Başlangıcı 23.08.2022
Kullanım/Kurs Bitişi 30.06.2024

“Yıldız Öğretmenler”den 348 saat/8 ay Kayıttan Ders

Dersleri sınırsız izleme olanağı 

Özel olarak stüdyoda hazırlanmış 4K kalite tüm derslerden takviye eğitimler 

Eğitiminize Kitap Setimizi Eklerseniz: Puan Yayınlarından adresinize gönderilecek “TYT SAYISAL Konu Anlatım, Soru Bankası, Deneme Sınavı ve Yaprak Test” ten oluşan “Sınava Hazırlık Seti” (Toplam 21 Adet Yayın) 

Eğitiminize Kitap Setimizi Eklerseniz: Sınav takvimine göre adresinize ücretsiz olarak kargolanacak 10 adet deneme sınavı (Periyodik olarak) 

Eğitiminize Hızlı Okuma Eklerseniz: Hızlı Okuma Kursu ( 349 TL değerindeki Dünyanın en iyi hızlı okuma sistemine ÜCRETSİZ  1 YIL ABONELİK Superead, PUANEĞİTİM.com’da) ve canlı seminerler

P-DİF

P-DİF, her yaprağının ön yüzü kök bilgilerden, arka yüzü ise kök bilgilere bağlı model sorulardan oluşan özel bir çalışmadır.

Kök Bilgi: Öğrencinin ihtiyacı olan temel bilgilerdir. Her bir konu kazanım kazanım “kök bilgi” şeklinde hücrelere ayrılmıştır.

Model Soru: Ön sayfadaki kök bilgilere hakimiyeti geliştiren o konuyla uyumlu kazanım testleridir.

Sıra Sende: Kök bilgilerle hücrelendirilmiş her ünitenin/bölümün sonunda bulunan tarama niteliğindeki çoklu kazanım testleridir.

Referanslama: Bu bölümdeki her sorunun altına yazılan kök bilgi referansı ile konunun öğrenilip öğrenilmediği değerlendirilir. Ayrıca bu referanslama, çözülemeyen sorunun çözülmesine kolaylık sağlar.

Çek Kopar: Kullanım kolaylığı olması yönüyle P-DİF’teki her yaprak ile her fasikül çek kopar olarak hazırlanmıştır. Böylelikle yaprak yaprak veya fasikül fasikül olarak taşınarak

kullanılabilir.

Rehberlik Fasikülü: TYT-AYT P-DİF kitaplarındaki Rehberlik Fasikülü, 12. Sınıf öğrencilerinin sınava hazırlık sürecinde karşılarına çıkabilecek soru ve sorunlara yönelik çözüm önerileri, çalışma programları ve motive edici hikâyelerin yer aldığı bölümdür.

Güç Serisi Soru Bankası

Tamamı görsel okuma, tablo-grafik yorumlama ve analitik düşünme temelli günlük yaşam becerilerinden oluşan soru bankalarıdır.

P-DİF ile Tam Uyumlu: Güç Serisi Soru Bankaları, P-DİF’te yer alan konu ve kazanım dağılımına bire bir uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle P-DİF’te işlenilen konuya karşılık gelen yeni nesil sorular Güç Serisi Soru Bankalarından çözülebilir.

Çoklu Kazanım Testleri ile Eksiklerini Gör: Her ünite ve bölüm sonunda yer alan, konuların tamamını kapsayan ve nitelikli yeni nesil sorulardan oluşan tarama testleri ile öğrencinin konulara hâkimiyeti tespit edilir.

Ölçme ve Değerlendirme Tablosu: Her ünite veya bölüm sonunda yer alan

ve basit bir formül ile başarı yüzdesi hesaplanabilen sistematik tablodur. Öğrenci bu tabloyu kullanarak ilgili bölümdeki başarı oranını görür ve kendini değerlendirir.

İster Soru Bankası İster Yaprak Test: Çek-koparlı yapısı sayesinde kitap

taşıma zahmetinden kurtarır. Ayrıca yaprak test formatında kullanılabilmesi için her bir test bir yaprağa denk gelecek şekilde tasarlanmıştır.

Yaprak Test

P-DİF’ teki bütün konulara karşılık gelecek şekilde hazırlanan konu kavrama testleridir.

MOBİL OPTİK İLE TÜRKİYE GENELİ SONUÇLAR CEPTE: 

Her bir testte bulunan mobil optik ile öğrencilerin;

• Sınıf, İlçe, İl ve Türkiye Geneli Puan Sıralamasına,

• Kazanım/Konu Bazlı Doğru-Yanlış Sayısına ve Net Ortalamasına,

• Soru Analizlerine,

• İşaretlenen Soruların Hangi Oranda Doğru ve Yanlış Olduğunu Gösteren Sütun ve Pasta Grafiklerine,

• Başarı Filtresini Uygulayarak Genel Değerlendirmesine ulaşabilirsiniz.

Offline Eğitim

Sisteminize yüklenen güncel canlı ders videolarını sınırsız bir şekilde sınav tarihine kadar izleyebilirsiniz. 

NOT: Kayıttan Kurs Eğitimimiz Güncel Canlı Ders Eğitimlerini İçerdiği için dersleriniz canlı derslerden 1 gün sonra sisteme yüklenir.
 

4K (Kaliteli-Kapsamlı-Kusursuz-Kesintisiz) Eğitim Videoları

Şimdiye kadar uzaktan eğitimde kullanılan en iyi ve en gelişmiş teknoloji olan 4K ve çift katmanlı çekim tekniği, gündelik hayata en yakın formatta, özel olarak hazırlanmış stüdyomuzda yapılan çekimler ile yüksek kaliteli ders deneyimi sunar. Sınırsız depolama alanı ve sanal sunucuları sayesinde, videolara erişimde bekleme veya görüntü donması gibi sorunlar yaşanmaz. 

NOT: İnternet sağlayıcınızdan kaynaklanan problemlerden puanegitim.com sorulu değildir.

İstatistikler *

Öğrencilerimizin, katıldığı deneme sınavlarını, konu tarama testlerini ve izlediği tüm dersleri zaman ve puan bazında görüntüleyebileceği kendisine özel istatistik bölümü, kendi gelişimini rahatça takip edebileceği bir modül olarak bireysel farkındalığını artıracaktır.

Hızlı Okuma Paketi *

SUPEREAD.com ile yaptığımız iş birliği ile öğrencilerimizin başarısını artırmayı planlıyoruz. “Hızlı Okuma Modülü (Superead)” ile okumayı çok seven, bunu daha hızlı ve detaylı bir şekilde gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz, dünyanın en nitelikli hızlı okuma eğitmenleri tarafından hazırlanmış video eğitimler ile okuma ve anlama hızlarını çok kısa sürede geliştirebilecekler.  Modül içerisinde; video eğitimler,100’den fazla e-kitap ve onlarca egzersiz yer almaktadır.

 

 * Ek özellikler kapsamındadır

zeynep beyza taşova

dilediğin zaman öğrenme 01.10.2022

canlı derslere katılamıyordum okul kurslarıma denk geldiği için. Kayıttan dersleri önerdiler ve bu sayede kendime göre uygun zamanlarda derslere katılabiliyorum.


2023 - TYT Sayısal Kayıttan Video Kurs Paketi

2023 - TYT Sayısal Kayıttan Video Kurs Paketi
İndirim
%30
1.000,00 TL 700,00 TL
348 Saat

Eğitimlerimizden Örnek Videolar

Türkçe I Cümle-Parça Oluşturma, Cümlede ve Parçada Sıralama 2023 19:15
2023 TYT Olasılık- Kombinasyon- Permütasyon 16:40
2023 TYT Paragraf- Anlatım Özellikleri 7:41
Exercitation ea eiusmod do non sint incididunt magna officia et sit.Culpa incididunt cupidatat do enim consectetur tempor incididunt fugiat adipisicing ipsum ipsum.

Sıkça Sorulan Sorular

Satın almış olduğunuz kursun, kurs detay sayfasında yer alan “Ders Programı” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Canlı/Online Eğitim: Canlı dersler, önceden belirlenen tarihlerde web sitemiz ve Zoom uygulaması üzerinden belli saatler arasında eğitmenlerimizle öğrencilerimizin karşılıklı etkileşim içinde oldukları ve soru sorup, cevap alabildikleri bir formatta uygulanmaktadır. Ayrıca online eğitim satın alan öğrencilerimiz ders kayıtlarına, canlı ders bittikten sonra (2 saat içerisinde) ders izleme ekranında yer alan “Düzenlenmiş Kayıtlar” sekmesinden de vimeo ya yüklenen ders kayıtlarını izleyebilirler.

Offline Eğitim: Canlı derslerden sonra Çalışma Odasında, Kayıttan Eğitimler sekmesinde öğrencinin hesabına tanımlı eğitim tıklandığında karşımıza çıkan, canlı derslerin montajlanmış, izlenebilir halidir. Öğrenciler eğitmenlerle canlı etkileşim içinde bulunamaz. Bu paketi satın alan öğrenciler, online öğrencilerin bulunduğu özel “siz sorun biz cevaplayalım” Whatsapp kapalı gruplarında yer almazlar.

Eğitim videolarımız sadece puanegitim.com üzerinden sadece kullanıcı girişi yapılarak izlenebilmektedir. Öğrenci şifresinin bir başka kullanıcıya verilmesi ve kullanıcının sık sık farklı ip’lerden oturum açması durumunda öğrencinin hesabı askıya alınır. (!!ÖNEMLİ!!)

Puanegitim.com panelinde yer alan tüm videolar CYBRSEC4PI takip sistemi ile şifrelenmiştir. 3. parti bir yazılım ile dahi yasa dışı indirme veya ekran kaydı alma gibi durumlarda kullanıcı tespit edilerek yasal işlemler başlatılır.

puanegitim.com, Kişisel Verileri Koruma Kanunu çerçevesinde kullanıcıların şifrelerini bir başkası ile tespiti durumunda hesabı kapatma hakkına sahiptir. Bu nedenle şifrenizi başkalarıyla paylaşmamanız önem arz etmektedir.

Açılan yeni gruplarımızın demo derslerine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Canlı dersler için bilgisayarınızdan bağlanıyorsanız, Zoom masaüstü uygulamasını, tablet ya da telefonunuza ise “Apple Store” ve “Google Play”de yer alan “Zoom” uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Canlı ders linkine tıkladıktan sonra bu programa yönlendirileceksiniz. Ardından puanegitim.com’a kayıtlı olduğunuz mail ve şifreniz ile derse katılabilirsiniz.

Sınava hazırlık sürecinde, ihtiyaç duyduğu her türlü konuda öğrencilerimize destek olacak rehberlik sistemidir. Her öğrencimize bir sınav koçu atanır.” 2023 CANLI TYT-AYT SAYISAL KURSU”na kayıtlı öğrencilerimiz, SINAV KOÇU ile 20 dakikadan oluşan 3 görüşme hakkına sahip olur.

Tam Paket eğitim alan öğrencilerimiz kendilerine gönderilen denemelerin sonuçlarını sanal optik ile sistemimize yüklediklerinde Türkiye Geneli Sınav sonuçlarını görebilirler. Bu sonuçlara göre de öğrencilerimizin hangi ders, konu ve kazanımda ne kadar başarılı olduklarını analiz edebiliyoruz. Bu sayede özel olarak yapay zeka ile geliştirilmiş ve 200.000 adet yeni nesil soruyu barındıran sistemimiz “Kişiye Özel Dergi”leri oluşturur ve bir sonraki sayıda denemeler ile birlikte ücretsiz olarak kargolanmasını sağlar.

Çalışma odasında satın almış olduğunuz eğitim paketinin içine girin. Ders videolarını göreceksiniz. Her ders videsunun altında “Ödev Klasörü”nü göreceksiniz. O derse özel bir not/ödev varsa o sekmenin altında yer alır.

7/24 [email protected] a mail atarak ya da 9.00-21.30 saatleri arasında web sitemizin sağ altında yer alan CANLI DESTEK üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“GİRİŞ YAP” ekranında yer alan “şifremi unuttum” seçeneğini ile kayıtlı olduğunuz mail adresini yazın. Size gelen şifre sıfırlama e-postası ile şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Üye girişi yaptıktan sonra Çalışma Odanızda yer alan “Hesap Bilgileri”nden kullanıcı bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. TC kimlik numaranız ve cep numaranız değiştirilemez. Cep numaranız değişti ise size ait olduğuna dair belge ile bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz.

T.C. kimlik numaranız, e-fatura mükellefi olmamız sebebiyle, adınıza fatura kesilebilmesi için talep edilmektedir. KVKK gereği bu bilginiz ve diğer tüm kişisel bilgileriniz koruma altındadır.

15:00’a kadar satın almış olduğunuz kitaplar stok durumunda sorun olmadığı sürece aynı gün kargoya verilir. Resmi tatil ve pazar günü kargo gönderimi yapılamamaktadır. Cumartesi günü ise saat 12.00’ye kadar kargonuz gönderilmektedir. Eğer bir canlı kurs paketi aldıysanız en geç dersler başlamadan bir hafta önce kargolarımız gönderilmektedir. Ayrıca paketiniz içerisinde deneme var ise. Periyodik olarak her deneme kitapçığı, adresinize ücretsiz olarak kargolanacaktır.

1-3 iş günü içinde onaylanmaktadır.

puanegitim.com veya anlaşmalı bir hesap üzerinden yapılan çekiliş sonucunda kazandığınız hizmet veya ürünlere sahip olmak için lütfen aşağıdaki adımları uygulayınız:
1- [email protected]’a "Ad, soyad, cep telefonu" bilgilerinizi ve kazandığınız çekiliş detaylarınız mail atınız.
2- CANLI DESTEK'ten mail attığınıza dair bilgiyi paylaşınız.