Üye Girişi
0
Bu eğitim bugün 0 defa ziyaret edilmiştir. x

2024 TYT-AYT Sayısal Canlı Kurs Paketi

Ders Saati 1000+ Saat
Eğitim Süresi 12 Ay
Kullanım/Kurs Başlangıcı 28.08.2023
Kullanım/Kurs Bitişi 30.06.2024

Aklınıza takılan tüm sorular için sitemizdeki canlı destek bölümünden veya 0510 220 2053, 0510 220 3481, 0510 220 3492, 0510 220 3861 ve 0538 683 2471  numaralı telefonlardan eğitim danışmanlarımızla haftanın 6 günü 09:00-18:00 saatleri arasında görüşebilirsiniz. “Ayrıca 09:00- 22:00 saatleri arasında teknik destek hizmeti verilmektedir.”

1- 1000 Saatin Üzerinde CANLI Eğitim 
Sınav gününe dek yıl boyu 1000 saatin üzerinde tüm branşlarda canlı eğitim alırsınız. Canlı derslerimiz ZOOM altyapısı ile verilmektedir. Öğrencimiz ders esnasında anlamadığı yerleri anında sorabilir veya tekrar anlatılmasını talep edebilir. Bu yönüyle Puan Eğitim’in fiziki kurstan tek farkı derslere katılımın akıllı cihazlar (bilgisayar, akıllı telefon, tablet) üzerinden sağlanmasıdır. Ayrıca kendi durumunuza göre ister gündüz saatlerine denk gelen kurs programına ister akşam saatlerine denk gelen kurs programına katılabilirsiniz. Tercih sizindir.

2- 4K Kalite Stüdyo Çekimi Video Dersler   
Diğer birçok online eğitim platformunun aksine Puan Eğitim bir “CANLI” eğitim platformudur. Diğer eğitim platformları offline kayıttan eğitim videolarını ücretli olarak verirken, Puan Eğitim “4K Çift Kamera Stüdyo Çekimi Ders Videoları”nı kursa kayıtlı öğrencilerine canlı eğitim yanında hediye olarak vermektedir.

3- 1 Yıllık TAHTA Soru Çözüm Uygulaması Üyeliği Hediye   
TAHTA bir soru çözüm uygulamasıdır. 7 gün 24 saat her an çözemediğiniz sorunun fotoğrafını çekip göndererek alanında uzman öğretmenlerden anında çözüm alabilirsiniz. Bir eğitim-öğretim yılı boyunca “sınırsız soru çözüm paketi” Puan Eğitim öğrencilerine ÜCRETSİZ olarak verilir. (TAHTA uygulamasını ayrı satın alacak olsaydınız ödemeniz gereken yıllık ücrete tahtaapp.com adresinden bakabilirsiniz).

4- Basılı Yayın Seti   
Puan Eğitim’de, Puan Yayınları ve Sınav Yayınları’nın MEB müfredatına tam uyumlu en güncel yayınları kullanılmaktadır. Öğrencimizin adresine Ağustos ayı içerisinde yeni dönem dersleri başlamadan hemen önce kargolanır (Paragraf Soru Bankası ve Problem Soru Bankası kitapları Kamp tarihlerinden hemen önce, Deneme Sınavları ise aylık olarak adresinize kargolanır).

5- Periyodik Deneme Sınavları   
Aylık deneme sınavlarımız fiziki olarak uygulanır. Her ay adresinize o ayın denemesi kargolanır ve belirtilen süre içerisinde çözülüp sisteme yüklenmesi öğrencimizden talep edilir. Sistemimize yüklenen deneme sınav sonuçlarınıza göre “kişiye özel kitap” oluşturularak gönderilir. Deneme sınavları öğrencimiz tarafından sisteme yüklenmez veya eksik yüklenirse kişiye özel kitap gönderilemez.

6- Kişiye Özel Kitap    
Sırasıyla girilen her üç deneme sınavı sonucunuza göre hazırlanır (TYT-AYT). Deneme sınavlarında doğru, yanlış ve boş bırakılan sorularınız yapay zeka ile değerlendirilir ve öğrencimizin tam seviyesine uygun bir soru bankası otomatik olarak oluşturulur. Düzenli deneme sınavına girmeyen (sisteme sonuçları yüklemeyen) öğrencilerimize kişiye özel kitap verilemeyecektir. Kişiye özel kitap hizmeti için ekstra bir ücret alınmamaktadır. Düzenli olarak deneme sınavlarına giren öğrencilerimize hediye niteliğindedir.

7- Genel Tekrar ve YKS Bitirme Kampları   
Eğitim-öğretim yılı içerisinde ek destek olarak yaptığımız derslerdir. Toplam 3000TL değerinde olan kamplarımız Puan Eğitim Canlı Ders Paketlerine kayıtlı öğrencilerimize ücretsizdir.    
Kamplarımız:   
• Paragraf Kampı   
• Problemler Kampı   
• Genel Tekrar ve Bitirme Kampı,   
• Yaz Kampı    
• Sınava Doğru Kampı

8- Kişiye Özel Sınav Koçluğu   
Puan Eğitim olarak sınav gününe kadar öğrencimizin ihtiyaç duyduğu her konuda yanındayız. Öğrencimiz, alanında uzman “Sınav Koçlarımız” ile görüşme talep ederek birebir rehberlik hizmeti alabilir. Kafanızı kurcalayan her türlü sorunuza ve sorunlarınıza çözüm bulacaklardır.

9- Veli Bilgilendirme Sistemi (İsteğe Bağlı)   
Veli bilgilendirme sistemimiz isteğe bağlıdır. Velimiz talep ederse öğrencimizin aylık olarak deneme sınav sonuçları, derse katılım durumları ve genel gelişimi raporlanır. Öğrencimizin üst üste derslere katılmadığı tespit edilirse talep beklenmeksizin veliye haber verilir.

10- Branş Özelinde Whatsapp Grupları   
Her branş özelinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bulunduğu özel Whatsapp gruplarında çözemediğiniz soruları sorabilir, aklınıza takılan konularda fikir alışverişi yapabilir ve arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

11- Sınava Yönelik Rehberlik Dersleri, Meslek ve Üniversite Tanıtım Seminerleri   
Öğrencimizi asla boş bırakmıyoruz :). Yıl boyu her hafta CANLI YAYIN olarak düzenleyeceğimiz sınav yılında yapmamız gerekenler ve uzak durmamız gerekenlerle ilgili rehberlik seminerleri ve ayrıca alanında uzman meslek temsilcileri (avukat, doktor, yazılımcı, mimar vb.) ile meslek ve üniversite tanıtımları gerçekleştirilmektedir. Bu seminerlerde öğrencilerimiz akıllarına takılan tüm soruları sorabilecek ve uzman kişilerden cevaplar alacaklardır.

Puan Yayınlarından  
• TYT-AYT P-DİF Branş Konu Anlatımlıları (9 Adet)  
• TYT-AYT Branş Soru Bankaları (9 Adet)  
• TYT-AYT Branş Yaprak Testler (11 Adet)  
• TYT Paragraf Soru Bankası  
• TYT Problemler Soru Bankası  
• TYT 3’lü Paket Deneme  
• TYT 5 Periyodik Deneme  
• AYT 5 Periyodik Deneme  

Sınav Yayınlarından  
• TYT-AYT Branş Soru Bankaları (9 Adet)  
• TYT Paragraf Soru Bankası  
• TYT Problemler Soru Bankası  
• TYT 3’lü Paket Deneme  
• TYT 5 Periyodik Deneme  
• AYT 5 Periyodik Deneme

  • 2023-2024 Ders Programı ve Eğitim Kadrosu 2023 Temmuz Ayında Duyurulacaktır.

  • 2023-2024 Eğitim-Öğretim Döneminde Mezun ve Açık Lise Öğrencilerimiz İçin Gündüz Dersleri Açılacaktır.

  • Örnek Teşkil Etmesi Açısından Sitemiz Üzerinden 2022-2023 Ders Programımızı ve Eğitim Kadromuzu İnceleyebilirsiniz (2022-2023 döneminde yalnızca akşam dersleri Uygulandı).

 

 

Eğitmen Bilgisi

Berk EKİCİ

Türkçe
72
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Nurhan EFENDİ

Fizik
59
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Hatice YILMAZ

Biyoloji
42
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Volkan ŞAMPİYON

TYT Matematik
57
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Oğulcan AKDOĞAN

AYT Matematik
17
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Tayyar Cabbar

Kimya
24
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Yalçın Gündüz

TYT/AYT Geometri
17
Toplam
Eğitim
5000+
Toplam
Süre(Saat)

Eğitim Tarihleri

Başlangıç Tarihi 13 Ağustos 2023
Bitiş Tarihi 30 Haziran 2024

 

 

  • Türkiye’nin öncü eğitim markası SINAV EĞİTİM KURUMLARI’na ait dijital eğitim platformudur.  
     
  • 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 100.000’den fazla öğrencisiyle Türkiye’nin en büyük online eğitim platformlarından biridir.  
     
  • Basılı yayın içeriklerimiz MEB müfredatına uyumlu ve tamamen günceldir. CANLI eğitimlerimizde Puan Yayınları ve Sınav Yayınları’nın her yıl Temmuz ayında güncellediği yayınları kullanılır.  
     
  • Puan Eğitim (@puanegitim) Instagram hesabından bir eğitim yılında paylaştığımız tüm ders programlarımızı, seminerlerimizi, kamplarımızı ve yayınlarımızı inceleyebilir ve takip edebilirsiniz.

• Bu kurs paketini nasıl satın alabilirim?  
İncelemiş olduğunuz kurs paketini satın almak için buraya tıklayabilir ya da sormak istediğiniz yerleri sitemizde yer alan canlı destek bölümüne yazabilir yine sitemizde yer alan kayıtlı numaralardan bizleri arayabilirsiniz.

• Canlı derslere nasıl gireriz?  
Kayıtlı öğrencilerimiz, puanegitim.com sitemizden üye girişi yaparak “Çalışma Odası” bölümünden haftalık ders programını görebilir. Her bir ders başlamadan önce “Çalışma Odası” içerisinde link olarak eklenir. Linke tıkladığınızda Zoom programı üzerinden derse Canlı bağlanırsınız. Canlı derslere katılımın nasıl olduğunu görmek için sizlere özel hazırladığımız “Puan Eğitim Canlı Derse Giriş İçin Yapılması Gerekenler” bağlantısındaki videoyu izlemeniz yeterlidir.  

• Canlı ders esnasında soru sorabilir miyim?  
Evet sorabilirsiniz. Zoom uygulaması Chat bölümünden ders esnasında yazdığınız tüm sorular eğitmenimizin ekranında yer alır ve uygun bir anda cevaplanır.  

• Canlı dersi kaçırırsam tekrar izleyebilir miyim?  
Evet izleyebilirsiniz. Canlı dersler sona erdikten bir gün sonra “Çalışma Odası” profilinizde video olarak yayına alınır. Sınav gününe kadar sınırsız izleyebilirsiniz.  

• Çözemediğim soruların çözümüne nasıl ulaşırım?  
Puan Eğitim öğrencilerine 1 Yıllık KUNDUZ soru çözüm uygulaması ücretsiz olarak tanımlanır. Çözemediğiniz soruların fotoğrafını çekip 7 gün 24 saat her an uygulamaya göndererek çözümlerinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca branş özelinde açılan Whatsapp gruplarımız aracılığıyla çözemediğiniz soruları gruptan sorarak hem sınıf arkadaşlarınızdan hem de eğitmenlerimizden çözüm alabilirsiniz.  

• Ders programı hazırlamama yardımcı olacak ve sınava kadar geçen süreçte her türlü soruma cevap alabileceğim rehberlik hizmeti var mı?  
Sınav Eğitim Kurumları’nın 33 yıllık tecrübesi ile Puan Eğitim platformunda üst düzey bir rehberlik-koçluk hizmeti alırsınız. Her bir öğrencimize özel tanımlanan alanında uzman Sınav Koçları ile kişiye özel ders programınız hazırlanır ve yıl boyu aklınıza takılan tüm sorulara rehberlik hizmeti verilir.  

• Deneme sınavlarınız online olarak mı yapılıyor?  
Puan Eğitim’de birebir kurs deneyimi yaşarsınız. Deneme sınavları aylık periyotlarla basılarak adresinize kargolanır ve sizden süre tutarak basılı yayın üzerinde çözmeniz beklenir. Çözümlerinizi sistemimizdeki sanal optiğe girerek Türkiye geneli sonuçlarınızı görebilirsiniz.  

• Kişiye özel kitabı nasıl temin ederim?  
Kişiye Özel Kitap kursumuza kaydolan tüm öğrencilerimize ücretsizdir. Kişiye Özel Kitabınızı oluşturup gönderebilmemiz için deneme sınavlarına düzenli olarak girmeniz ve sonuçlarınızı Puan Eğitim sistemine yüklemeniz gerekmektedir. Her 3 deneme sınavında bir kitap oluşturularak tarafınıza gönderilir. Deneme sınavlarına girmeyen ve sisteme çözümlerini yüklemeyen öğrencilerimize kişiye özel kitap gönderilememektedir.  

• Soru bankası, konu anlatımlı, yaprak test, paket deneme alacak mıyım?  
33 yıllık yayın tecrübesiyle SINAV markası bünyesinde hazırlanan MEB müfredatına uyumlu ve tamamı güncel Puan Yayınları ve Sınav Yayınları basılı yayın setleri öğrencilerimizin adresine kargolanır ve yıl içerisindeki dersler bu kitaplar üzerinden işlenir.  

• Eğitmenler ile iletişime geçebiliyor muyum?  
Kendi alanlarında uzman eğitmenlerimize canlı dersler esnasında aktif iletişimde olduğunuz gibi canlı ders dışında WhatsApp gruplarından ulaşabilmektesiniz.   

• Satın aldığım paketi beğenmediğim takdirde iade edebilir miyim?  
Satın aldığınız ürüne(canlı, kayıttan kurs, tek ders) göre iptal ve iade etme koşulları detaylı olarak aşağıda belirtilmiştir;

CANLI KURS PAKETLERİ İADE KOŞULLARI  
Canlı kurs paketlerini satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir ücret kesintisi olmadan, koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. İade talebiniz, talebinizi takip eden ilk iş günü içerisinde başlatılır. İade kapsamındaki Eğitim ücretiniz 2 ila 10 iş günü içinde hesabınıza yatırılır (Bankaların işleyişine göre değişiklik gösterebilir)  

• 14 iş günü geçti. Canlı kurs paketimi iade edebilir miyim?  
Eğer 14 iş günü geçmiş ancak aldığınız kursun başlama tarihine henüz zaman var ise %10 kesinti uygulanarak ücretin tamamı iade edilir. Genel, Birleştirilmiş ve tek dersler için canlı kursun başlangıç tarihinden itibaren   
• 1.ay %20 oranında kesinti uygulanır.   
• 2.ay %30 oranında kesinti uygulanır.   
• 3.ay %50 oranında kesinti uygulanır.   
• 4.ay %75 oranında kesinti uygulanır.   
• 120 günden sonra para iadesi yapılmaz  

• Canlı Kurs paketi ile birlikte gelen kitap setini de iade edebilir miyim?  
Canlı Kurs paketini satın aldığınız tarihten itibaren 14 iş günü içerisinde kullanmadığınız taktirde kitap setinizi de iade edebilirsiniz. (Kitaplar kopyalama ve kullanım durumundan dolayı 14 iş günü sonrasında kesinlikle iade edilemez.) Ancak Süreli yayın olan Deneme sınavı paketi’nin ücret iadesi (uyguladığınız her deneme için 20 TL düşülerek) iade edilir.

KAYITTAN KURS PAKETLERİ İADE KOŞULLARI  
Kayıttan kurs paketlerini satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir ücret kesintisi olmadan, koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. İade talebiniz, talebinizi takip eden ilk iş günü içerisinde başlatılır. İade kapsamındaki Eğitim ücretiniz 2 ile 10 iş günü içinde hesabınıza yatırılır (Bankaların işleyişine göre değişiklik gösterebilir)  

• 14 iş günü geçti. Kayıttan kurs paketimi iade edebilir miyim?  
Eğer 14 iş günü geçmiş ancak aldığınız kursun başlama tarihine henüz zaman var ise %10 kesinti uygulanarak ücretin tamamı iade edilir. Kayıttan kurs paketlerin tamamı için kursun başlangıç tarihinden itibaren   
• 1.ay %20 oranında kesinti uygulanır.   
• 2.ay %30 oranında kesinti uygulanır.   
• 3.ay %50 oranında kesinti uygulanır.   
• 4.ay %75 oranında kesinti uygulanır.   
• 120 günden sonra para iadesi yapılmaz

• Kayıttan Kurs paketi ile birlikte gelen kitap setini de iade edebilir miyim?  
Canlı Kurs paketini satın aldığınız tarihten itibaren 14 iş günü içerisinde kullanmadığınız taktirde kitap setinizi de iade edebilirsiniz. (Kitaplar kopyalama ve kullanım durumundan dolayı 14 iş günü sonrasında kesinlikle iade edilemez) Ancak Süreli yayın olan Deneme sınavı paketi’nin ücret iadesi (uyguladığınız her deneme için 20 TL düşülerek) iade edilir.

4K VİDEO DERS PAKETLERİ İADE KOŞULLARI  
Satın aldığınız Eğitim sadece bir Video Ders paketi ise; “6502 sayılı Kanun ve 29188 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği md. 15 kapsamında “Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmeler”den olup, üyelik hesabının açıldığına dair bilgilendirme yazısının HİZMET ALAN’a elektronik posta yoluyla gönderimi ile HİZMET ALAN’ın cayma hakkı ortadan kalkmış olmaktadır. HİZMET ALAN, kendisine gönderilen e-postayı almadığını, e-postayı açmadığını, hesabı kullanmadığını v.b. iddia etmek suretiyle cayma beyanında bulunsa dahi, bilgilendirme metnini ihtiva eden e-postanın SATICI’nın e-posta sunucusundan çıkmış olması sebebiyle sözleşme konusu ürün, HİZMET ALAN’a teslim edilmiş sayılır.” hükmü gereğince iade yapılmamaktadır.

Sudenaz Demirci

Harika, hemen aldım. 27.02.2023

Tyt bitirme kampına katıldım hocaların ders anlatımını çok beğendim. 11. sınıf olduğum için hemen başlamak istedim. Sistemleri harika ve sınav koçu nasıl bir yol izlemem gerektiğini çok iyi anlattı. Ben şimdiden hazırım 2024 yksye 😍


Furkan Acar

Çok iyi fırsat bence kaçırmayın 28.02.2023

Puan eğitimin hocalarını zaten tanıyordum, 2024 için paket açılır açılmaz satın aldım. Hem fiyatı hem kitapları ve derslerin online olması beni olumlu etkiledi. Özellikle Volkan hoca ve Hakan hoca on numara.!1!


Elif Bora

en iyi online eğitim 😍 03.03.2023

Puan eğitimin en güzel yanı derslerin profesyonel bir şekilde online olarak gerçekleşmesi ve bütün derslerin kayıt altına alınması. Öğretmen kadrosu çok iyi ve hepsi tecrübeli. Ayrıca yol ve zaman kaybı olmayacak bütün enerjimle 2024 yksye hazırlanacağım..


Berk Yiğiter

ful motivasyon başladık!!! 04.03.2023

Kurs içeriği süper olmuş. Kitap, deneme, kişiye özel kitap, ücretsiz koçluk, kunduz . bence bu fiyata ve kaliteye başka eğitim yoktur. Kesinlikle fiyat**performans😎


Beyza Gündoğdu

Çok verimli bir yıl olacak!! 05.03.2023

Paketi aldıktan sonra sınav koçum ile görüştük 2024 dersleri başlayana kadar ki 5 aylık süreci planladık. Hedefim ilk 30 bine girmek .. yeni yıl için çok heyecanlıyım 🎉


Murat Akarsu

Sistemli ve disiplinli Çalışma!! 05.03.2023

Fiziki bir kursa göre çok çok avantajlı bir sistem. Zaman kaybı yok, yol yorgunluğu yok!1!'! Dershaneyi evinize getiriyorlar resmen. Canlı dersler, hocaların samimiyeti, sınav koçum ile birebir takip edilmesi çok iyi geldi bana. 2024 yksye planlı bir şekilde hazırlanmak isteyenler bu imkandan yararlansınlar


Büşra Çeliksoy

Çok memnunuz 11.03.2023

Geçen yıl abim canlı fizik dersi almıştı ve çok verimli geçti. Abimin tavsiyesi ile 2024 full paket aldık. Şimdiden çalışamaya başladım. Sınav koçum Hatem hoca ile yaz tatiline kadar güzel bir program hazırladık. Dersler ve sistem çok güzel işliyor. Aşırı memnunum.


Hasan Can Arıcı

Heyecanla başladım, bu sene başaracağız!! 13.03.2023

11. sınıfım bu paketi görünce hemen aldım. Paket içeriği beni çok heyecanlandırdı. her açıdan çok avantajlı bir eğitim platformu. Derslerin canlı olarak gerçekleşiyor ve güncel ders anlatımı oldukça etkileyici.


Hakan Ö.

21.03.2023

Puan eğitimi çok severek kullanıyorum ve güveniyorum. Bu sürecin sonunda çok iyi başarı elde edeceğimizi biliyorum. Ücretsiz tyt bitirme kampı yapmasaydınız sizleri tanıyamayacaktım.. iyi ki varsınız


Büşra büşraaa

Bayıldımm 06.04.2023

Paket içeriği çok iyi hazırlanmış her şey var. Benim en çok dikkatimi çeken ve ikna eden şey derslerin canlı olarak gerçekleşmesiydi. Hocaya soru sorabilmek ve derslerin güncel olarak anlatılması çok hoşuma gitti ve içime sindi. teşekkürler


Alperen Ünal

08.04.2023

Kurs arayışındaydım tavsiyeler üzerine puan eğitimi araştırdım. Çok ciddi ve sistemli bir eğitimleri var. Hocaları ilgili, dersleri güncel bence harika.


Bilge Uyanık

5 yıldız 03.04.2024

Hocamm her şey muhteşem yani sistemin ilerleyişi en başından beri çok iyiydi hocalarımız da aynı şekilde donanımlı harika ve samimiler🥹 kamplar da çok güzel ve aşırı faydalı oluyor. Yani en ufak bi sıkıntımızda (siz başta olmak üzere) tüm ekip bizimle uğraşıyor. Rehberlikler motivasyon konuşmaları/bilgilendirmeleri iyi geliyor bazen ihtiyacımız oluyor. Her zaman yanımızda olduğunuzu hissediyoruz. Ben sizinle çooooook mutluyum ve güzel başarılara imza atacağımızdan eminimm 😇


2024 TYT-AYT Sayısal Canlı Kurs Paketi

2024 TYT-AYT Sayısal Canlı Kurs Paketi
İndirim
%30
26.328,00 TL 18.429,60 TL
1000+ Saat

Eğitimlerimizden Örnek Videolar

Türkçe I Cümle-Parça Oluşturma, Cümlede ve Parçada Sıralama 2023 19:15
2023 TYT Olasılık- Kombinasyon- Permütasyon 16:40
2023 TYT Paragraf- Anlatım Özellikleri 7:41
Exercitation ea eiusmod do non sint incididunt magna officia et sit.Culpa incididunt cupidatat do enim consectetur tempor incididunt fugiat adipisicing ipsum ipsum.

Sıkça Sorulan Sorular

Satın almış olduğunuz kursun, kurs detay sayfasında yer alan “Ders Programı” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Canlı/Online Eğitim: Canlı dersler, önceden belirlenen tarihlerde web sitemiz ve Zoom uygulaması üzerinden belli saatler arasında eğitmenlerimizle öğrencilerimizin karşılıklı etkileşim içinde oldukları ve soru sorup, cevap alabildikleri bir formatta uygulanmaktadır. Ayrıca online eğitim satın alan öğrencilerimiz ders kayıtlarına, canlı ders bittikten sonra (2 saat içerisinde) ders izleme ekranında yer alan “Düzenlenmiş Kayıtlar” sekmesinden de vimeo ya yüklenen ders kayıtlarını izleyebilirler.

Offline Eğitim: Canlı derslerden sonra Çalışma Odasında, Kayıttan Eğitimler sekmesinde öğrencinin hesabına tanımlı eğitim tıklandığında karşımıza çıkan, canlı derslerin montajlanmış, izlenebilir halidir. Öğrenciler eğitmenlerle canlı etkileşim içinde bulunamaz. Bu paketi satın alan öğrenciler, online öğrencilerin bulunduğu özel “siz sorun biz cevaplayalım” Whatsapp kapalı gruplarında yer almazlar.

Eğitim videolarımız sadece puanegitim.com üzerinden sadece kullanıcı girişi yapılarak izlenebilmektedir. Öğrenci şifresinin bir başka kullanıcıya verilmesi ve kullanıcının sık sık farklı ip’lerden oturum açması durumunda öğrencinin hesabı askıya alınır. (!!ÖNEMLİ!!)

Puanegitim.com panelinde yer alan tüm videolar CYBRSEC4PI takip sistemi ile şifrelenmiştir. 3. parti bir yazılım ile dahi yasa dışı indirme veya ekran kaydı alma gibi durumlarda kullanıcı tespit edilerek yasal işlemler başlatılır.

puanegitim.com, Kişisel Verileri Koruma Kanunu çerçevesinde kullanıcıların şifrelerini bir başkası ile tespiti durumunda hesabı kapatma hakkına sahiptir. Bu nedenle şifrenizi başkalarıyla paylaşmamanız önem arz etmektedir.

Açılan yeni gruplarımızın demo derslerine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Canlı dersler için bilgisayarınızdan bağlanıyorsanız, Zoom masaüstü uygulamasını, tablet ya da telefonunuza ise “Apple Store” ve “Google Play”de yer alan “Zoom” uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Canlı ders linkine tıkladıktan sonra bu programa yönlendirileceksiniz. Ardından puanegitim.com’a kayıtlı olduğunuz mail ve şifreniz ile derse katılabilirsiniz.

Sınava hazırlık sürecinde, ihtiyaç duyduğu her türlü konuda öğrencilerimize destek olacak rehberlik sistemidir. Her öğrencimize bir sınav koçu atanır.” 2023 CANLI TYT-AYT SAYISAL KURSU”na kayıtlı öğrencilerimiz, SINAV KOÇU ile 20 dakikadan oluşan 3 görüşme hakkına sahip olur.

Tam Paket eğitim alan öğrencilerimiz kendilerine gönderilen denemelerin sonuçlarını sanal optik ile sistemimize yüklediklerinde Türkiye Geneli Sınav sonuçlarını görebilirler. Bu sonuçlara göre de öğrencilerimizin hangi ders, konu ve kazanımda ne kadar başarılı olduklarını analiz edebiliyoruz. Bu sayede özel olarak yapay zeka ile geliştirilmiş ve 200.000 adet yeni nesil soruyu barındıran sistemimiz “Kişiye Özel Dergi”leri oluşturur ve bir sonraki sayıda denemeler ile birlikte ücretsiz olarak kargolanmasını sağlar.

Çalışma odasında satın almış olduğunuz eğitim paketinin içine girin. Ders videolarını göreceksiniz. Her ders videsunun altında “Ödev Klasörü”nü göreceksiniz. O derse özel bir not/ödev varsa o sekmenin altında yer alır.

7/24 [email protected] a mail atarak ya da 9.00-21.30 saatleri arasında web sitemizin sağ altında yer alan CANLI DESTEK üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“GİRİŞ YAP” ekranında yer alan “şifremi unuttum” seçeneğini ile kayıtlı olduğunuz mail adresini yazın. Size gelen şifre sıfırlama e-postası ile şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Üye girişi yaptıktan sonra Çalışma Odanızda yer alan “Hesap Bilgileri”nden kullanıcı bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. TC kimlik numaranız ve cep numaranız değiştirilemez. Cep numaranız değişti ise size ait olduğuna dair belge ile bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz.

T.C. kimlik numaranız, e-fatura mükellefi olmamız sebebiyle, adınıza fatura kesilebilmesi için talep edilmektedir. KVKK gereği bu bilginiz ve diğer tüm kişisel bilgileriniz koruma altındadır.

15:00’a kadar satın almış olduğunuz kitaplar stok durumunda sorun olmadığı sürece aynı gün kargoya verilir. Resmi tatil ve pazar günü kargo gönderimi yapılamamaktadır. Cumartesi günü ise saat 12.00’ye kadar kargonuz gönderilmektedir. Eğer bir canlı kurs paketi aldıysanız en geç dersler başlamadan bir hafta önce kargolarımız gönderilmektedir. Ayrıca paketiniz içerisinde deneme var ise. Periyodik olarak her deneme kitapçığı, adresinize ücretsiz olarak kargolanacaktır.

1-3 iş günü içinde onaylanmaktadır.

puanegitim.com veya anlaşmalı bir hesap üzerinden yapılan çekiliş sonucunda kazandığınız hizmet veya ürünlere sahip olmak için lütfen aşağıdaki adımları uygulayınız:
1- [email protected]’a "Ad, soyad, cep telefonu" bilgilerinizi ve kazandığınız çekiliş detaylarınız mail atınız.
2- CANLI DESTEK'ten mail attığınıza dair bilgiyi paylaşınız.